En veletablert bedrift med et godt renommé

Om Sandnes Maskin

Sandnes Maskin ble etablert i 2005. 

Vi er en veletablert bedrift med et godt renommé, og utfører oppdrag i hele Rogaland. Bedriften har i dag 8 ansatte, som alle har stor kunnskap og et sterkt engasjement for det de driver med. Vi utfører tradisjonell entreprenørvirksomhet, og tar på oss alt innen graving, meisling, løing og dreneringsarbeid, enten det gjelder hage, nybygg eller rehabilitering.

En oppdatert og velholdt maskinpark

Vi har en oppdatert og velholdt maskinpark, med maskiner fra 1,5 til 12 tonn, i tillegg til 2 lastebiler, og 1 traktor med dumperhenger. Dette gir oss stor rekkevidde i forhold til oppdragene vi kan ta på oss.

Vedlikehold av hage og uteområde

I en travel hverdag kan det til tider være vanskelig å finne tid til vedlikehold av hagen. Vi tilbyr vedlikehold av hage og uteområde, og kan hjelpe deg med alt fra gressklipping til full vedlikeholdsservice hvor vi tar oss av alt, som luking, beplantning, beskjæring osv. På den måten kan du nyte fridagene med gode opplevelser og avslapning i hagen.

Komplette løsninger til avtalt tid og pris

Vi leverer komplette løsninger til avtalt tid og pris, og vi garanterer at alle oppdrag blir utført på en effektiv og kvalitetsmessig måte. Vi setter alltid deg som kunde i fokus, og gjør vårt ytterste for å hjelpe deg å realisere dine planer. Vi har stor kunnskap og lang erfaring, og bidrar gjerne med nyttige råd og tips.

Kingspan – minirenseanlegg for hus og hytter

Sandnes Maskin er forhandler og leverer Kingspan minirenseanlegg i Rogaland og Vest Agder. Et BioDisc minirenseanlegg er en miljømessig effektiv, driftssikker, kostnadseffektiv og godkjent løsning for dine avløpsbehov både for boliger og hytter.